Logga in

Tryggt, snabbt och enkelt

Nooxter är bron mellan ditt jobb och det perfekta läget med rätt service. Eller tvärt om.

Vinsterna är många när du slipper leta, fylla, inreda och betala för stora lokaler som aldrig helt kommer till användning. Vinsten för miljön och klimatet blir också enormt när vi fyller tomma arbetsytor istället för att bygga nya kontor och företagskvarter. Dessutom blir möjligheten att skapa nya nätverk och samarbeten stora när man hamnar under samma tak.

Vi tror på kraften i att ge tomma ytor liv. Är inte arbetsplatsen perfekt för dig – så gör den perfekt tillsammans med någon annan.

Gör kontoret, lagret eller salongen 100% flexibelt

Byt läge och arbetsplats en gång i månaden ­­– eller kanske en gång i veckan. Kanske har du olika behov för service under året? Med Nooxter hyr du bara kontor så länge du behöver och betalar bara för den teknik och de behov som behövs.

Vilka är vi då? Trygghet och tech i ett kan man säga!

Bakom Nooxter finns en bred kompetens inom fastighetsbranschen, tech och utveckling. Vi har också 20 års erfarenhet av juridik inom allt som har med fastigheter att göra – avtal, hyresrätt, bolagsrätt och mycket mer. Känn dig därför trygg i att vi följer dig genom hela processen, men kanske viktigast av allt – vi förstår ditt behov vare sig du vill hyra ut eller hyra en ny arbetsplats.